21 Kasım 2011 Pazartesi

Fikir Terzisi

"Dahi", sanılanın aksine yeni bir fikir bulan değil, iki fikri birleştiren, bağdaştırandır. iki fikir arasında ilgi kurup ortaya yeni ve orjinal bir fikir çıkartandır. Normal şartlarda yan yana gelemeyecekmiş gibi görünen iki fikri birbirine dikip ortaya güzel bir elbise çıkartandır. Dahi, "Fikir Terzisi"dir.

9 yorum:

  1. site bir harika ...kitaplar ne kadar hoş ne kadar sıcak böyle...hepsinden birer harf ..düşünceleriniz yaydan çıkmış bir ok gibi dosdoğru,yönsüz ve sonsuz...

    YanıtlaSil
  2. kitap sayflarında olur genelde gözlerim..fakat fırından yeni çıkmış bir ekmek sıcaklığı mis kokulu gibi sözleriniz ..sizi işitiyor yazdıklarınızdan o kokuyu alabiliyorum..meyvelerinden yemenizi istediğim kitaplar var...buraya yazabilir miyim bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  3. Güzel yorumlarınız beni mutlu etti, teşekkürler. keşke adınızı da bağışlasaydınız. Kitap önerilerinizi bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. kendimi teslim ederek okuduğum,okumaktan öte nefes alamdığım anlarda aslında gerçek bir nefes aldığımı hissettiğim yaşayan kitaplar..semiha ayverdi'nin yusufçuk,dile gelen taş,yaşayan ölü,yolcu nereye gidiyorsun...aslında benim tamamına henüz sahip olamadığım kitapları ..musa şengül 'aşk varoluşun tılsımıdır'.kalbinizin taşıyabileceği kitaplardır umarım :)..benim adım ünzile..

    YanıtlaSil
  5. nazan bekiroğlu:yusuf ile züleyha ve la sonsuzluğun hecesi..ve garip ama bir kitap ismini daha paylaşmak istiyorum secde ali ..umarım bulabilirsiniz :)bulamazsanız gönderebilirim geri vermeniz şartıyla :)

    YanıtlaSil
  6. Memnun oldum Ünzile Hanım. Kitap önerileriniz için çok teşekkür ederim. Benim daha önce pek takip edemediğim yazarları takip etmişsiniz ve sevmişsiniz. Fakat hemen yazarları ve kitaplarını googledan hızlı bir şekilde aratıp inceledim. Hepsi de birbirinden güzel kitaplar. "Secde ali" ilginç bir kitap ismi... geri vermek şartıyla sizden ödünç alabilirim:)

    YanıtlaSil
  7. secde kitabını okurken kendim bana gülüyor anlamlı zannettiğim 'şeyler' demeliyim kocaman bir hiç oluyordu..sanırım bana göz kırpan bir kitap:)ben izmirdeyim size verebilirim herhangi bir posta adresi verirseniz :) ve yine :)

    YanıtlaSil
  8. İzmir'den buralara kadar sizi uğraştırmayayım. yine de göndermiş kadar oldunuz teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  9. keyif alarak yapabileceğimden emin olmalısınız.komşunun tabağını boş vermek istememek gibi birşey..fakat siz nasıl isterseniz öyle olsun..

    YanıtlaSil